Toimitusehdot

Voit tehdä tilauksesi joko noutopalveluna tai Postin kautta toimitettuna. Jos haluat pakettisi Matkahuollon kautta, ilmoita siitä huomautuskentässä.

Noudatamme kaupankäynnissämme Kuluttajasuojalakia sekä Kaupan Keskusliiton ja Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton yhdessä laatimia Sähköisen kuluttajakaupan pelisääntöjä. 

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Kauppahinnaksi määräytyy tilaushetkellä nettisivullemme määritelty tuotteen hinta. Jos jonkin tuotteen saatavuus loppuu, ilmoitamme siitä aina sinulle. Pyrimme tällöin ilmoittamaan myös mahdollisen jälkitoimitusajankohdan.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä ja pyrimmekin lähettämään aina ennen klo 16 tulleet tilaukset samana päivänä. EU-alueelle toimitamme tilauksen priority pakettina.

Kiireiseen aikaan tuotteet eivät aina lähde saman päivän aikana liikkeelle.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
• nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
• pankkitilinumerosi
• sekä kopio tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

RCM Finland Oy / RCM.FI

Y-tunnus: 2557188-9

Vasarakatu 22

40320 Jyväskylä

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.
Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@rcm.fi.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Toimitustavat ja toimituskulut

Nouto omasta Postista 8.90€

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Katso noutopisteesi. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

Nouto Postin pakettiautomaatista 6.90€

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Katso lähin automaatti. Sinulle
ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. Lähetyksen
kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

Postin kotiinkuljetus 14.90€

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi
osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. Lähetykset toimitetaan
suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17
mennessä. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.

Toimitus kirjeenä 2.90€ tai 2.50€

Postin kirjelähetys 1. luokka

Postilaatikossasi seuraavana arkipäivänä. 2.90 €

Posti kirjelähetys 2. luokka

Postilaatikossasi toisena arkipäivänä postituksesta. 2.50 €

Toimitustapojen selvennys

0 - 100e tilaus + paino yli 500g tai paksuutta yli 3cm ->  Paketti.

0 - 100e tilaus +  paino alle 500g ja paksuutta alle 3cm -> Kirje.

Yli 100e tilaus -> 0e

Tarjouksemme ilmaisista postikuluista koskee kaikkia yli 100 euron hintaisia tilauksia, jotka tilataan verkkokaupasta. HUOM! Saadakseen ilmaisen toimituksen on kassalla valittava toimitustavaksi ilmaiset postikulut. Emme hyvitä ilmaisia postikuluja jälkikäteen.

Tarjous ei koske sopimusasiakkaita eikä matkahuollon kautta lähetettäviä tilauksia.

Postiennakkotilauksiin lisätään 4,50 euron postiennakkokulut.

Mikäli asiakas ei nouda tilaamaansa postiennakkotilausta, veloitamme jälkikäteen 25€ suuruisen käsittely- ja postimaksukulun.

Matkahuollon kautta lähetettävien lähetysten rahtikulut maksaa aina asiakas lähetystä noutaessaan. Matkahuoltolähetyksiin lisätään 2 euron pakkauskulut.

Maksutavat

Lasku / Ennakkolasku

Suomen Verkkomaksut

Paypal 

Postiennakko

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla:

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, RCM.fi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oyj. Suomen Verkkomaksut Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oyj on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oyj
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit:
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun Suomen Verkkomaksut Oyj (2122839-7) toteuttaa yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kuluttajan kannalta palvelu toimii täsmälleen perinteisen verkkomaksamisen tavoin."

Ennakkomaksu
Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu. Jos  maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta 7 arkipäivää jonka
jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää toimitusehdoista tai muista asioista voit ottaa meihin kätevästi yhteyttä:

Yhteydenottolomake

Yhteystiedot

Yhteystietomme löydät täältä:

Yhteystiedot

Takuuehdot 

Takuuehdot

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.RCM.fi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

 

RCM kauppa

 

RCM.fi / RCM Finland Oy, Vasarakatu 22, 40320 JYVÄSKYLÄ ,Puhelin +358 44 339 7420 ,Email info (at) rcm.fi