Suomen verkkomaksut-palvelu

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Suomen verkkomaksut Oy (y-tunnus 2122839-7) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle ja sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti.

Suomen Verkkomaksut Oyj:n toiminta on Finanssivalvonnan (Fiva) alaista. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. 

 

Maksutavat

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet:
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun Suomen Verkkomaksut Oyj (2122839-7) toteuttaa yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kuluttajan kannalta palvelu toimii täsmälleen perinteisen verkkomaksamisen tavoin."

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla: Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, RCM.fi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oyj. Suomen Verkkomaksut Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oyj on myös maksun saaja.

Yhteystiedot:

Suomen Verkkomaksut Oyj
Y-tunnus: 2122839-7 
Innova 2 
Lutakonaukio 7 
40100 Jyväskylä 
Puh: 0207 181830

http://www.verkkomaksut.fi

RCM.fi / RCM Finland Oy, Vasarakatu 22, 40320 JYVÄSKYLÄ ,Puhelin +358 44 339 7420 ,Email info (at) rcm.fi